Prikkertjes

Prikkertjes

Er is keuze uit diverse vormpjes en bij het printen staan er 9 stuks op 1 a4. Door op het vierkantje te klikken kan je de kleur van de rand veranderen. Leg de rondjes bijvoorbeeld op een roze koek en maak er een medaille van of zet ze rechtop in een cakeje. Samen met de werktekening van de cupcake wikkel krijg je dan ook een leuke traktatie. Maar je kunt er ook de feestmuts extra mee versieren.

Tip 1

Wanneer je de dowload knop gebruikt krijg je een jpg met redelijke kwaliteit. Wil jij graag een BETERE PRINTKWALITEIT? Voor € 2,49 Krijg jij de print als 300DPI JPG afbeelding toegestuurd , klik dan op de knop "Aanvraag 300dpi print" onder de werktekening. Vul dan je naam en e-mail in, de download link wordt direct getoond maar ook als zip bestand naar jouw e-mail adres gestuurd.

Tip 2

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc. [feather_share]

Maak hier jouw Prikkertjes

prikkertjes

2.49

Wanneer je de dowload knop (naast de werktekening) gebruikt krijg je een JPG met redelijke kwaliteit.
Wil jij graag een BETERE PRINTKWALITEIT?
Voor € 2,49 Krijg jij de print als 300DPI afbeelding toegestuurd, klik dan op de knop “Aanvraag 300dpi print” onder de werktekening.
Vul dan je naam en e-mail in, de download link wordt direct getoond maar ook als zip bestand naar jouw e-mail adres gestuurd.

Categorie:

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse kwalitatief hoogwaardige werktekeningen die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden, maar daar kan je ook verzoekjes indienen. Heb jij een vraag voor een speciale of persoonlijke werktekening? Kijk dan op IkBenJarig.nl en stel je vraag via ons contactformulier. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kun je zo vaak printen als je wilt.

Ga naar Ikbenjarig.nl