CD labels maken met eigen foto en tekst op Party-Gifts.nl

CD Labels

Maak zelf een cd hoesje met je eigen foto en tekst. Een persoonlijk cd hoesje is snel gemaakt met onze werktekening
waarbij je uit diverse ontwerpen kunt kiezen. Zet je liedjes op een cd en maak een CD label voor de voorkant en voor de achterkant van de cd.
Op de achterkant is er ruimte om de titels van de liedjes en de artiesten te zetten. Zelfs aan de zijkant van de cd label kun je tekst zetten zodat
zoals de titel van de cd. Ligt cd in de kast of in een cd rekje dan is de titel daarmee goed te lezen.

Voorbeelden cd labels

Bekijk hieronder de voorbeelden zodat je kunt zien hoe een cd hoesje er uit kan zien en maak direct je eigen cd labels.
Maak een cd labels en print en knip deze uit. Leg ze in een leeg cd doosje en je hebt een mooi persoonlijk cadeautje voor bijvoorbeeld vaderdag of moederdag of voor een afscheid van een collega.

En heb je nog tips voor de cd labels?
Geef het door en zet je vraag of tip in het gastenboek.

CD labelCD hoesje voor moederdagCD label met koptelefoonCD label Zoocd label New York met vrijheidsbeeldcd label geboortecd label rockcd label romantisch

Maak hier jouw etiket of label

Kaart 12x12cm

3.95

Wanneer je de dowload knop (naast de werktekening) gebruikt krijg je een JPG met redelijke kwaliteit.
Wil jij graag een BETERE PRINTKWALITEIT?
Voor € 3.95 Krijg jij de print als 300DPI afbeelding toegestuurd, klik dan op de knop “Aanvraag 300dpi print” onder de werktekening.
Vul dan je naam en e-mail in, de download link wordt direct getoond maar ook als zip bestand naar jouw e-mail adres gestuurd.

Categorie:

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse kwalitatief hoogwaardige werktekeningen die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden, maar daar kan je ook verzoekjes indienen. Heb jij een vraag voor een speciale of persoonlijke werktekening? Kijk dan op IkBenJarig.nl en stel je vraag via ons contactformulier. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kun je zo vaak printen als je wilt.

Ga naar Ikbenjarig.nl