Kinderfeest uitnodigingen

Met de werktekening kun je een eigen kaart kiezen, de achtergrondkleur, jouw afbeelding en tekst waarbij je je eigen lettertype kiest. Zo is een uitnodiging nooit precies hetzelfde of je nu creatief bent of niet.
We hebben een aantal voorbeelden gemaakt van kinderfeest uitnodigingen.
Uitnodiging 14x8cm

Met deze uitnodiging heb je keuze uit bijna 50 achtergrond afbeeldingen. Rechtsboven kun je een kleine foto neerzetten, maar je kunt dat ook uitzetten. De uitnodiging is het mooist als je het op iets dikker papier uitprint of glanzend foto papier. Bij het printen van deze uitnodiging komen er 3 uitnodigingen op 1 vel papier (op één a4-tje).

Kinder uitnodiging jungleuitnodiging met het feestvarkenUitnodiging piraten feestUitnodiging met een draakkinder uitnodiging met poes in een koffiekopjezwemfeest uitnodiging met dolfijnhalloween uitnodigingUitnodiging met kasteeluitnodiging met ballet danseresjesbowling uitnodiginguitnodiging voor een makeup partybioscoop uitnodigingprinsessen uitnodiginguitnodiging voor rissers en prinsessenpaasuitnodiging button_maak_oranje

Dubbele uitnodiging staand 9,5x14cm

Met deze dubbele kaarten kun je een grote foto of afbeelding aan de voorkant zetten en zelf binnenin de tekst schrijven. Deze uitnodigingen zijn na het dubbelvouwen 9,5x14cm.

Verjaardagskaart met ballonnenUitnodiging PartyParty uitnodigingDora uitnodigingSesamstraat uitnodigingSpongebob uitnodigingUitnodiging MuppetsUitnodiging Miss Piggybutton_maak_oranjefeestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl