Uitnodigingen maken

We hebben verschillende werktekeningen gemaakt waarmee je uitnodigingen kunt maken en zelf kunt printen. Er zijn verschillende afmetingen en mogelijkheden. De werktekeningen werken op dezelfde manier. Bekijk eventueel het filmpje met uitleg over de werktekeningen.
Uitnodigingen 14x8cm

In de rechterbovenhoek kun je een eigen foto toevoegen. Een foto die je op je PC hebt staan of een afbeelding van het internet. Je kunt kiezen uit bijna 50 achtergronden.
Bij het printen komen er 3 uitnodigingen op 1 A4-tje. Bekijk onze voorbeelden van uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Voorbeeld uitnodiging enkel 14x8cmbutton_maak_oranje


Uitnodiging 9,5x14cm (dubbel)

Met deze dubbele kaarten kun je een grote foto of afbeelding aan de voorkant zetten en zelf binnenin de tekst schrijven. Je kunt ook tekst aan de voorkant zetten met behulp van de werktekening. Deze uitnodigingen zijn 9,5x14cm na het dubbelvouwen.
Bekijk onze voorbeelden van uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Voorbeeld uitnodiging dubbel 9x14cmbutton_maak_oranje


Uitnodiging 14×9,5cm (dubbel)

Dit zijn liggende dubbele kaarten. Je kunt zelf aangeven hoe groot je de foto als achtergrond wilt hebben. Hieronder is aangegeven wat ongeveer de maximale grootte is van jouw foto in de uitnodiging. Door de foto kleiner en groter te maken en de tekst erbij te zetten kun je steeds weer een andere uitnodiging maken. En zijn de uitnodigingen die op Party-Gifts gemaakt worden nooit hetzelfde.

Voorbeeld uitnodiging dubbel 9x14cmbutton_maak_oranje


Uitnodiging 12x12cm

Een vierkante uitnodiging is weer wat anders. Deze werktekenig is eigenlijk gemaakt om in een cd-hoesje te leggen. Er zijn ongeveer 25 achtergrondjes waar je uit kunt kiezen. Print de uitnodiging op wat dikker papier of op glanzend fotopapier. Dat geeft een mooi resultaat.

Voorbeeld uitnodiging vierkant 12x12cmbutton_maak_oranje


Uitnodiging 15x15cm of 15x18cm

Bij deze uitnodiging kun je kiezen uit de afmeting 15x15cm voor een vierkante kaart of 15x18cm. En je kunt kiezen of je jouw foto in een vierkantje zet of in een hartje. Zoals voor valentijnsdag is een foto in het hartje erg leuk. Deze werktekening is gemaakt om een eigen voorkant te maken voor een chocoladedoos van Merci. Maar ook te gebruiken om een grote uitnodiging te maken.

Voorbeeld uitnodiging 15x15cmbutton_maak_oranje


Uitnodiging 9x13cm

Deze werktekening hebben we gemaakt om als etiket voor een wijnfles te gebruiken. Ook hier geldt dat het te gebruiken is als uitnodiging. Veel achtergrondjes die je kunt kiezen zie je bij meerdere werktekeningen terug. Omdat deze vooral bedoeld is als wijnfles etiket, vind je hier ook wat chiquere achtergrondjes. Als je de werktekening bekijkt dan zie je ook al wat voorbeelden staan.
Voorbeeld uitnodiging 9x13cmbutton_maak_oranje
feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl