Uitnodigingen maken

Uitnodigingen 14x8cm

In de rechterbovenhoek kun je een eigen foto toevoegen. Een foto die je op je PC hebt staan of een afbeelding van het internet. Je kunt kiezen uit verschillende achtergronden.
Bij het printen komen er 3 uitnodigingen op 1 A4-tje. Bekijk onze voorbeelden van uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Bekijk uitnodiging

Uitnodiging 9x14cm (dubbel)

Met deze dubbele kaarten kun je een grote foto of afbeelding aan de voorkant zetten en zelf binnenin de tekst schrijven. Je kunt ook tekst aan de voorkant zetten met behulp van de werktekening. Deze uitnodigingen zijn 9x14cm na het dubbelvouwen.
Bekijk onze voorbeelden van uitnodigingen voor kinderfeestjes.

Bekijk uitnodiging

Uitnodiging 12x12cm

Een vierkante uitnodiging is weer wat anders. Deze werktekenig is eigenlijk gemaakt om in een cd-hoesje te leggen. Er zijn ongeveer 25 achtergrondjes waar je uit kunt kiezen. Print de uitnodiging op wat dikker papier of op glanzend fotopapier. Dat geeft een mooi resultaat.

Bekijk uitnodiging

Uitnodiging 15x15cm

Bij deze uitnodiging kun je kiezen uit de afmeting 15x15cm voor een vierkante kaart of 15x18cm. En je kunt kiezen of je jouw foto in een vierkantje zet of in een hartje. Zoals voor valentijnsdag is een foto in het hartje erg leuk. Deze werktekening is gemaakt om een eigen voorkant te maken voor een chocoladedoos van Merci. Maar ook te gebruiken om een grote uitnodiging te maken.

Bekijk uitnodiging

Uitnodiging 9x13cm

Deze werktekening hebben we gemaakt om als etiket voor een wijnfles te gebruiken. Ook hier geldt dat het te gebruiken is als uitnodiging. Veel achtergrondjes die je kunt kiezen zie je bij meerdere werktekeningen terug. Omdat deze vooral bedoeld is als wijnfles etiket, vind je hier ook wat chiquere achtergrondjes. Als je de werktekening bekijkt dan zie je ook al wat voorbeelden staan.

Bekijk uitnodiging

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse kwalitatief hoogwaardige werktekeningen die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden, maar daar kan je ook verzoekjes indienen. Heb jij een vraag voor een speciale of persoonlijke werktekening? Kijk dan op IkBenJarig.nl en stel je vraag via ons contactformulier. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kun je zo vaak printen als je wilt.

Ga naar Ikbenjarig.nl