Verhuiskaart

Als je gaat verhuizen kun je aan familie en vrienden een adreswijziging sturen. Er zijn heel veel leuke verhuiskaarten te koop en je hebt ook online diensten waarbij je via het internet kaarten kunt maken en via de post kunt laten versturen.

Met de werktekeningen op Party-Gifts kun je online gratis je eigen verhuiskaart maken en gewoon zelf printen. Je hebt alleen een kleurenprinter nodig. Je kunt op de verhuiskaart een foto van je nieuwe huis zetten of van jezelf en je gezin.Voorbeelden verhuiskaarten

Bekijk hieronder de voorbeelden zodat je kunt zien hoe een verhuiskaart er uit kan zien en maak direct je eigen verhuiskaart. De kaarten zijn liggend en 14 cm x 9,5 cm. De kaarten zijn dubbel zodat je in de binnenkant je adreswijziging kunt schrijven. Als je een enkele kaart wilt, dan kun je de achterkant eraf knippen. Je maakt de kaart zoals jij deze wilt hebben. En heb je nog tips voor de verhuiskaarten? Geef het door en zet je vraag of tip in het gastenboek.

Verhuiskaart met verhuiswagenVerhuiskaart met foto van je eigen huis     button_maak_oranje  

Kaart maken

Wil je een gewoon kaartje maken dan hebben we nog meer werktekeningen. Er zijn dubbele kaarten en kleine kaartjes met bijpassende envelopjes, verjaardagskaarten en uitnodigingen. Daarmee kun je zelf een kaartje printen om iemand uit te nodigen voor een avondje uit, of om te feliciteren of beterschap te wensen. Kies een achtergrond, achtergrondkleur en voeg je eigen foto en tekst toe. Bekijk alle kaarten en werktekeningen.

Voorbeelden andere kaarten

We hebben een paar voorbeelden van kaarten die je kunt maken op een rij gezet. Door te klikken op een kaart kom je in de werktekening. De kaart is nog leeg, maar kies zelf je achtergrond afbeelding en kleur uit en ontwerp je persoonlijke kaart. Print en knip hem daarna uit.

Dubbele kaarten

VerjaardagskaartBeterschapskaartUitnodigingskaartbutton_maak_oranje

Kaartjes met envelopjes

Blijmakertjes kaartjeBlijmakertjes envelopjebutton_maak_oranje

feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl