verjaardagskaart

Verjaardagskaart

Als je zelf jarig bent, je kind is jarig of je zoekt een verjaardagskaart dan zijn er heel veel leuke verjaardagskaarten te koop. Er zijn ook online diensten waarbij je via het internet kaarten kunt maken en via de post kunt laten versturen.

Op Party-Gifts staan werktekeningen waarmee je gratis je eigen verjaardagskaart makenen gewoon zelf kunt printen. Je hebt alleen een kleurenprinter nodig.
Op de verjaardagskaart kun je een foto van de jarige zetten of een andere leuke afbeelding zoals een afbeelding die je gevonden hebt op het internet.
Voor jongere kinderen is het leuk om bijvoorbeeld Dora, SpongeBob of een figuur uit Sesamstraat op de kaart te zetten. En voor oudere kinderen kan dat een popster of voetballer zijn.


Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse kwalitatief hoogwaardige werktekeningen die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden, maar daar kan je ook verzoekjes indienen. Heb jij een vraag voor een speciale of persoonlijke werktekening? Kijk dan op IkBenJarig.nl en stel je vraag via ons contactformulier. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kun je zo vaak printen als je wilt.

Ga naar Ikbenjarig.nl