Verjaardagskaart

Als je zelf jarig bent, je kind is jarig of je zoekt een verjaardagskaart dan zijn er heel veel leuke verjaardagskaarten te koop. Er zijn ook online diensten waarbij je via het internet kaarten kunt maken en via de post kunt laten versturen.

Op Party-Gifts staan werktekeningen waarmee je gratis je eigen verjaardagskaart makenen gewoon zelf kunt printen. Je hebt alleen een kleurenprinter nodig.
Op de verjaardagskaart kun je een foto van de jarige zetten of een andere leuke afbeelding zoals een afbeelding die je gevonden hebt op het internet.
Voor jongere kinderen is het leuk om bijvoorbeeld Dora, SpongeBob of een figuur uit Sesamstraat op de kaart te zetten. En voor oudere kinderen kan dat een popster of voetballer zijn.

Voorbeelden verjaardagskaarten

Bekijk hieronder de voorbeelden zodat je kunt zien hoe een verjaardagskaart er uit kan zien en maak direct je eigen verjaardagskaart. De kaarten zijn staand en 9,5 cm x 14 cm. Deze kaarten zijn dubbel en kun je binnenin een leuke tekst schrijven. Wanneer je een enkele kaart wilt, dan kun je de achterkant eraf knippen of de werktekening van de uinodgingskaarten gebruiken. Je maakt de kaart zoals jij deze wilt hebben. En heb je nog tips voor de kaarten? Geef het door en zet je vraag of tip in het gastenboek.

Verjaardagskaart met eigen fotoVerjaardagskaart met eigen fotoVerjaardagskaart met eigen fotoVerjaardagskaart met Dora button_maak_oranje

Uitnodigingen

Voor uitnodgingen hebben we ook een aparte werktekening met heel veel verschillende achtergrond afbeeldingen. Op de uitnodigingen pagina staan bijna 20 voorbeelden zodat je kunt zien hoe een uitnodiging eruit kan zien. Deze uitnodigingskaartjes zijn 14 cm breed en 8 cm hoog. En bij het printen staan er 3 kaartjes op 1 A4-tje.

Uitnodiging feestvarkenUitnodiging bioscoopfeestjeUitnodiging party button_maak_oranje

feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl