CD Hoesje/ Kaart 12x12cm

Je kunt in dezelfde stijl van de voorkant ook een hoesje voor de achterkant maken. Hier kun je de titels van de liedjes intikken.
Let op: de teksten op de zijkanten (achterkant-hoes) kun je aanpassen door IN de werktekening op de zijkant te klikken.
Typ je tekst en op de andere zijkant verschijnt dezelfde tekst vanzelf.

CD hoesje als kaart
Je kunt de voorkant van het CD-hoesje ook als kaart of uitnodiging gebruiken. Dan heb je een leuke vierkante kaart van 12x12cm

Helaas is deze werktekening niet te gebruiken met dit formaat scherm. Het is makkelijker om deze te openen op een pc. Stuur deze link door via het e-mail icoontje (envelopje zie hieronder) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Veel plezier ermee!
Nieuwe werktekening! maar je kan ook nog de oude werktekening gebruiken Oude werktekening >>

Maak hier jouw eigen 12×12 cm kaart

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Tip:
Wanneer je problemen hebt met printen in het juiste formaat, klik dan in de werktekening op downloaden en opslaan als JPG. Zet de afbeelding in een tekstverwerking programma bv WORD. Pas de hoogte van de afbeelding aan, in dit geval 12cm.
Veel plezier ermee!

facebookgoogle_pluspinterestmail
Hier jouw eigen tekst


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl