Chips wikkel 2

Er zijn heel veel leuke traktaties te maken. Deze staan ook op onze ander website www.party-kids.nl maar heel veel kinderen trakteren toch het liefst op een zakje chips. Maak met deze werktekening van je zakje chips een persoonlijke traktatie door de foto van de jarige erop te zetten. Of kies als foto een afbeelding van het internet van je favoriete tekenfilm, zangeres of soapster.

Deze wikkel kun je ook op andere traktatie zakjes vastmaken zoals smoeltjes of kleine popcorn zakjes.

Maak je wikkel, print en knip deze uit en vouw dubbel op de stippellijn. Eventueel maak je de wikkel vast met een nietmachine. .

Helaas is deze werktekening niet te gebruiken met dit formaat scherm. Het is makkelijker om deze te openen op een pc. Stuur deze link door via het e-mail icoontje (envelopje zie hieronder) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Veel plezier ermee!
facebookgoogle_pluspinterestmail


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl