Chips wikkel

Chips wikkel

Er zijn heel veel leuke traktaties te maken. Deze staan ook op onze ander website www.party-kids.nl maar heel veel kinderen trakteren toch het liefst op een zakje chips. Maak met deze werktekening van je zakje chips een persoonlijke traktatie door de foto van de jarige erop te zetten. Of kies als foto een afbeelding van het internet van je favoriete tekenfilm, zangeres of soapster.

Deze wikkel kun je ook op andere traktatie zakjes vastmaken zoals smoeltjes of kleine popcorn zakjes.

Maak je wikkel, print en knip deze uit en vouw dubbel op de stippellijn. Eventueel maak je de wikkel vast met een nietmachine.

Tip 1

Wanneer je de dowload knop gebruikt krijg je een jpg met redelijke kwaliteit. Wil jij GRATIS een betere kwaliteit? Gebruik dan de knop "Aanvraag 300dpi print" onder de werktekening. Vul dan je naam en e-mail in, de download link wordt direct getoond maar ook naar jouw e-mail adres gestuurd

Tip 2

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc. pinterestmail

Maak hier jouw Chips wikkel

Chips-wikkel

0.00

Je kan deze print die jij hebt ontworpen GRATIS als een 300DPI afbeelding toegestuurd krijgen.
Klik op de download-print button en geef je naam en e-mail adres op.

Categorie:

Feestelijke Printables direct te gebruiken.

Naast de gratis werktekeningen op PARTY-GIFTS.nl hebben wij op IKBENJARIG.nl diverse kwalitatief hoogwaardige werktekeningen die je tegen een kleine vergoeding kunt downloaden, maar daar kan je ook verzoekjes indienen. Heb jij een vraag voor een speciale of persoonlijke werktekening? Kijk dan op IkBenJarig.nl en stel je vraag via ons contactformulier. Alle werktekeningen zijn direct na betaling te downloaden en kun je zo vaak printen als je wilt.

Ga naar Ikbenjarig.nl