Cup cake wikkel

Met deze cupcake wikkels maak je een rand voor je cakeje. Samen met de werktekening van de prikkertjes is de cupcake helemaal persoonlijk te maken zoals jij hem wilt. Maak de geboorte cupcake en zet de foto van je baby (of babies) op het prikkertje.
Je kunt ook voetbal traktaties maken met deze cupcakes door het logo van je eigen voetbalclub erin te zetten. Of print het EK voetbal logo (pdf)
Je kunt cakejes bakken of kant-en-klaar kopen. Versier de cakejes eventueel met (gekleurde) room en discodip. Op onze traktatie website www.party-kids.nl vind je een cupcake wikkel met de Smurfen.

Helaas is deze werktekening niet te gebruiken met dit formaat scherm. Het is makkelijker om deze te openen op een pc. Stuur deze link door via het e-mail icoontje (envelopje zie hieronder) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Veel plezier ermee!
facebookgoogle_pluspinterestmail

feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl