Dubbele kado label

Op deze labels kun je links een grote foto of afbeelding van het internet zetten en rechts de tekst. Kies een leuke achtergrondkleur, print en knip de label uit en vouw hem dubbel. Met de perforator een gaatje maken en een lintje of touwtje eraan en klaar is je label.
Hang de label aan een cadeautje, een bloemetje, aan een traktatie, de tas van je kind of maak er een kofferlabel van. Zet je naam en adres erop en een leuke foto van je vakantiebestemming en de reis kan beginnen. Eventueel kun je de kofferlabel lamineren zodat deze wat beter tegen de reis kan.
De labels zijn ongeveer 8×4 cm. Er is ook een werktekening met grotere labels van 9,5×5 cm.

Nieuwe werktekening! maar je kan ook nog de oude werktekening gebruiken Oude werktekening >>

Maak hier jouw eigen Dubbele cadeau label

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Tip:
Wanneer je problemen hebt met printen in het juiste formaat, klik dan in de werktekening op downloaden en opslaan als JPG. Zet de afbeelding in een tekstverwerking programma bv WORD. Pas de hoogte van de afbeelding aan, in dit geval 4cm.
Veel plezier ermee!

facebookgoogle_pluspinterestmail
Type hier jouw tekst


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl