Pokémon go uitnodiging

In deze kaart kan je een eigen foto maar ook een Pokémon (kijk bij “kies ontwerp”) toevoegen en je favoriete achtergrondkleur kiezen. Met deze werktekening maak je zelf een originele Pokémon uitnodiging.
Het is een dubbele kaart zodat je binnenin je eigen tekst kunt schrijven. De kaart is 9,5x14cm.


Maak hier jouw Pokémon go uitnodiging

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Tip 1:
Wanneer je problemen hebt met printen in het juiste formaat, klik dan in de werktekening op downloaden en opslaan als JPG. Zet de afbeelding in een tekstverwerking programma bv WORD. Pas de hoogte van de afbeelding aan, in dit geval 14cm. (het kan zijn dat je dan nog deze moet draaien op de pagina, of landscape printen)
Veel plezier ermee!

Tip 2:
Bij “kies ontwerp”staan 10 Pokémons om uit te kiezen, maar wil je een andere Pokémon ga dan naar onze speciale Pokémon overzichts pagina en zoek de pokemon die jij wilt hebben. Klik op de naam van de Pokémon an sla de afbeelding op je computer om deze te gebruiken in jouw Pokémon uitnodiging

facebookgoogle_pluspinterestmail
Hier jouw eigen tekst!


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl