Dubbele kaart

In deze kaart kun je een grote foto toevoegen en een rand en achtergrondkleur kiezen. Met deze werktekening maak je zelf een verjaardagskaart, beterschapskaart of uitnodiging.
Het is een dubbele kaart zodat je binnenin je eigen tekst kunt schrijven. De kaart is 9,5x14cm en je kunt deze zelfs als wijn etiket gebruiken.
Bekijk ook de werktekening voor een dubbele liggende kaart.

Nieuwe werktekening! maar je kan ook nog de oude werktekening gebruiken Oude werktekening >>

Maak hier jouw Dubbele kaart

Gebruik je een smartphone of tablet? Om de werktekening het makkelijkst te gebruiken bekijk je deze op een pc. Stuur de link door via het e-mail icoontje (envelopje) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Tip:
Wanneer je problemen hebt met printen in het juiste formaat, klik dan in de werktekening op downloaden en opslaan als JPG. Zet de afbeelding in een tekstverwerking programma bv WORD. Pas de hoogte van de afbeelding aan, in dit geval 14cm. (het kan zijn dat je dan nog deze moet draaien op de pagina, of landscape printen)
Veel plezier ermee!

facebookgoogle_pluspinterestmail


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl