Wikkel Merci Chocolade

Een Merci chocolade doos is een erg makkelijk en lekker kado om te geven. Misschien iets te makkelijk? Maak hem daarom speciaal met een eigen kaart. Gebruik een mooie digitale foto of afbeelding, kies je eigen achtergrond en zet de tekst erbij. Print de wikkel, knip hem uit en schuif hem onder de plastic wikkel die al om de chocolade-doos zit.

Helaas is deze werktekening niet te gebruiken met dit formaat scherm. Het is makkelijker om deze te openen op een pc. Stuur deze link door via het e-mail icoontje (envelopje zie hieronder) naar je eigen e-mail adres en open deze op je pc.
Veel plezier ermee!
facebookgoogle_pluspinterestmail

Wil je het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, nu ook IKBENJARIG.nl. Daar hebben wij een download met een tegeltjes afbeelding waar je direct jouw spreuk op kan invullen! Twee afmetingen, eentje voor de 15 cm x 15 cm en eentje voor de 18 cm x 15 cm Mercichocolade.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl


feestvarken-vlaggetjes-pringleswikkel

Wil jij het nog makkelijker?

Geen probleem want wij hebben naast Party-gifts.nl, Party-kids.nl nu ook IKBENJARIG.nl. Diverse kwalitatief hoogwaardige printables, deze zijn direct na betaling te downloaden. Hierdoor kun je snel en makkelijk een traktatie, uitnodiging, vlaggetjes of bv wikkels voor pakje drinken of pringles met je eigen tekst printen.
Succes verzekerd!

Ga naar Ikbenjarig.nl